Průzkumník přírody - Burnie, David, 1955-; Schubertová, Markéta, 1970- (Universum, 2011)
Parametry Průzkumník přírodyKnížka pro malé výzkumníky kolem 10 let nabízí pestrou paletu neotřelých nápadů, tipů a doporučení, jak zkoumat přírodu kolem nás – ptáky a brouky, stopy živočichů v přírodě. rostliny, houby, horniny a minerály, počasí, noční i denní oblohu.