Prožijte láskyplné vztahy : dosažení vyššího vědomí, zdraví a poznání sebe sama - Gawain, Shakti 1948- (Pragma, 2015)
Za použití znalostí a dovedností, které zdokonalovala v průběhu celého svého života plného vyučování a studia, představuje průkopnice osobního rozvoje Shakti Gawain účinnou a přelomovou práci na téma lidských vztahů, které ji vždy velmi přitahovalo. Ve svých seminářích, stejně jako v osobním životě, došla k závěrům, které nyní předává v této knize, kterou napsala společně se svou dlouholetou spolupracovnicí Ginou Vucci.