Zlatý syn - Gowda, Shilpi Somaya (Práh, 2016)
Láska a přátelství navzdory tradicím. Zatímco on se prosadí v USA, kde vystuduje univerzitu, ona svádí boj s předsudky a domluveným sňatkem na indickém venkově.