Tajná dvojka A+B. - Smolíková, Klára, 1974- (Fragment, 2017)
Během kouzelnického představení zmizí oblíbená třídní učitelka. Dobrovolně vstoupila do magické bedny, v níž lidé mizí a znovu se objevují. Vrcholné číslo se však nepovede. Kouzelník Devil Magicus nedokáže učitelku přivolat zpět. Tajná dvojka A+B se opět pouští do pátrání. Co se vlastně na jevišti odehrálo a kdo v tom má prsty?