Nesmírný - Adler-Olsen, Jussi, 1950- (Q, 2017)
Oddělení Q se pod velkým tlakem vrací k sedmnáct let starému případu dopravní nehody, při níž byla mladá dívka vymrštěna vysoko do větví stromu. Carl Mørck tentokrát čelí zvláštní záhadě a v průběhu vyšetřování se celý tým seznamuje s prostředím alternativního přístupu k životu. Zároveň však odhalují staré tajemství, které hrozí položit oddělení na lopatky.