Tajná dvojka A + B. - Smolíková, Klára, 1974- (Fragment, 2017)
Spolužáci Artur a Bára jsou špičkoví detektivové, kteří za pomoci supermoderních technologií řeší zapeklité záhady! Za městem se koná velkolepá historická bitva. Až na pár modřin a škrábanců žádné nebezpečí nehrozí, střílí se přece slepými náboji. Jak je tedy možné, že v bahně zůstal ležet vážně raněný muž, podnikatel, který ve městě vlastní dvě vyhlášené restaurace?! Byla to náhoda? Nebo se do něčeho zapletl? Tajná dvojka A+B opět zasahuje!