U domácího krbu : za války, 1915 - Harrod-Eagles, Cynthia, 1948- (Knižní klub, 2018)
Koncem roku 1914 je jasné, že válka tak brzy neskončí. Němci na frontě použili nervový plyn, Londýn zažije ničivé bombardování nepřátelských vzducholodí a lidé v sobě hledají tiché odhodlání i zarputilou snahu vydržet a nedat se zlomit. Země se připravuje na dlouhé strádání. Barvitá freska z pera britské autorky celosvětově úspěšných ság přibližuje nejen složitou situaci v Anglii za první světové války, ale především další osudy hlavních protagonistů. David, který se ve výcvikovém táboře chystá na frontu, poznává strasti první lásky, Sadie vypomáhá v nemocnici pro raněné vojáky a Diana se sbližuje se svým vyvoleným lordem Denem; netuší však, že jí osud přichystal velkou zkoušku.