Anča a Pepík. - Lomová, Lucie 1964- (Práh, 2018)
V posledním, pátém, svazku souborného vydání královny českého komiksu Lucie Lomové najdete příběhy z let 1998 - 2000, které původně vycházely v časopise Čtyřlístek. Hned několikrát budou muset Anča s Pepíkem vymyslet plán, jak se dostat ze zajetí nebo jak zrušit kouzla. Zažijí honičku se zločinci a, jak se dalo čekat, zase zabloudí do Čarovného lesa, což slibuje další zázračné dobrodružství. Na konci pak najdete dlouhý výpravný příběh Studnou do pohádky, který završuje celé pětisvazkové vydání Sebraných myšek.