Co vás v dějáku nenaučili - Lukášková, Markéta, 1988- (Motto, 2022)
Kapitoly sledují nejen politické dějiny Československa v letech 1945-1989, ale i každodenní život v této středoevropské zemi. Součástí práce jsou rozhovory s lidmi, kteří vzpomínají na svůj život v období komunismu.