Klub elitních milenců - Eidler, Petr, 1958- (Původní česká detektivka, 2008)
Detektivní příběh ze současné Prahy, ve kterém se soukromý detektiv při pátrání po zmizelé dívce zároveň zaplete do soukolí konkurenčního boje dvou farmaceutických firem.