Hranice - Cole, Myke (Stínové operace, 2014)
Druhý díl akční military fantasy série Stínové operace. Došlo k Velkému znovuprobuzení magie a někteří z lidí, ať chtějí či ne, se stali Napojenými. Každý kout světa řeší tyto obrovské změny po svém.