Z deníku lázeňského šviháka - Šilar, Miroslav (E-knihy jedou, 2014)
Neuvěřitelné příhody, veselé historky, zajímavá setkání…Tak by se dal ve stručnosti charakterizovat deník, v němž autor formou trefných postřehů glosuje každodenní lázeňské dění a s humorem sobě vlastním se vyrovnává s mnoha kuriózními situacemi, které během svého třicetidenního pobytu v lázních zažívá.Snad i proto, že se neváhá zasmát sám sobě a vzniklé problémy řeší s nadsázkou a životním nadhledem, si jeho texty, které v době svého vzniku vycházely jako blog, získaly mezi čtenáři takovou oblibu. Texty jsou doplněny ilustracemi předního českého karikaturisty Radovana Rakuse.