Živoucí kruh : návrat do cyklického času - Bílý, Jan, 1954- (Synergie, 2013)
Text přispívá k pochopení důležitosti cyklického času a přijetí těch cyklů, kterými my všichni procházíme. Na rozdíl od lineárního času je cyklický čas spojen s ženským principem, s přírodními rituály a mytologickým vnímáním světa.