Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska - Káňa, Petr (E-knihy jedou, 2014)
Cestujete po krásách Moravy a Slezska a rádi byste našli tu nejromantičtější vyhlídku? Náš průvodce vás k ní přivede. V publikaci najdete vše podstatné: Souřadnice GPS, rozhledovou růžici, popis příjezdu či přístupu a mnoho dalších informací. Tato kniha vás provede po rozhledových místech Moravskoslezských i Slezských Beskyd, části Slovenských Beskyd, Javorníků, Vsetínských, Veřovických a Oderských vrchů, Nízkého a Hrubého Jeseníku.