Jak rozvíjet vztahy s lidmi, působit na ně a získat jejich důvěru - Dale Carnegie & Associates; JMW Group (Práh, 2010)
První kniha ze zamýšlené pentalogie, vydaná na základě poznámek a studií Dala Carnegieho, objasňuje podstatu jeho učení v oblasti komunikace a mezilidských vztahů.