Jak se stát úspěšnou vůdčí osobností a efektivně se rozhodovat - Carnegie, Dale, 1888-1955; Dale Carnegie & Associates; JMW Group (Práh, 2011)
Příručka poskytuje srozumitelné rady, jak se stát úspěšným vedoucím pracovníkem a vyvarovat se nejčastějších chyb.