Jak správně myslet, jednat a mluvit - Carnegie, Dale, 1888-1955; Dale Carnegie & Associates; JMW Group (Práh, 2010)
Autor poskytuje návod jak předat myšlenky druhým, jak vytěžit maximum ze sporu, jak pracovat s řečí těla, jak správně vést prezentace a řídit porady, jak přesvědčovat lidi apod. Vše je napsáno stručně a pochopitelně a doplněno četnými autorovými citáty.