Krok do tmy - Bílek, Marek (E-knihy jedou, 2014)
Clark Adams, dříve průměrný policista, dnes beznadějný zkrachovalec. Po smrti přítelkyně již nečeká od života nic jiného než další ránu pod pás, která přijde v podobě podivné smrti jeho bratra. Clark se na vlastní pěst vrhá do vyšetřování, ale naráží již při první stopě a končí v nemocnici a později na psychiatrii. Zde se jeho stav začíná zhoršovat. Jak jinak si vysvětlit halucinace a doktorovo podezřelé chování? Clarkův duševní stav, ať si to nepřizná, visí jen na vlásku nad hlubokou propastí.