Příběhy na lehátko: Tajemno - Šárková, Danka (Albatros Media a.s., 2014)
Jestli jste někdy měli pocit, že se vám stalo něco neuvěřitelného, po přečtení této knihy zjistíte, že nejste jediní. Všech sedm příběhů v této knize se opravdu stalo. Můžete jim věřit a nemusíte. Autorka vás nenutí, abyste začali věřit na nadpřirozeno, ale rozhodně se nad jejími příběhy zamyslíte.