Kniha a meč. - Rouaud, Antoine, 1979- (Fantom Print, 2014)
První část románové fantasy trilogie "Kniha a meč" je příběhem o dvou mužích, které jejich setkání zásadně ovlivnilo. Ten, který životy bral, byl zachráněn a ten, jenž život zachránil, se naučil životy brát.