O pravdě a netvorech - Hendee, Barb, 1963- (Fantom Print, 2014)
V deváté knize řady Vznešení mrtví se Wynnn vydává hledat ztracenou trpasličí pevnost. Tato výprava se může stát její poslední, a to nejen proto, že stojí proti potomkovi bájného zabijáka...