Clay-Eva : ve vzpomínkách radisty skupiny a spolupracovníků - Šikola, Čestmír, 1919-2008 (P3K, 2014)
Publikace přibližuje nejen činnost a osudy paraskupiny Clay, ale i cestu Čestmíra Šikoly do čs. zahraničního vojska a jeho život v poválečné době, kdy byl pronásledován komunistickým režimem. Text je doplněn rozhovory se spolupracovníky skupiny Bohuslavou Zicháčkovou a Františkem Strakou; v rozhovorech jsou přiblíženy osudy těchto statečných lidí a jejich rodin, odbojová činnost a konkrétní podmínky pomoci čs. parašutistům.