Schránka duší - Flewelling, Lynn, 1958- (Fantom Print, 2014)
Alek a Seregil klamou tělem. Navenek se jeví jako rozmazlení šlechtičtí bohémové, ale pod touto slupkou se skrývají schopní špehové zcela oddaní službě své zemi a královně. Jejich oddanost však dozná velkých trhlin ve chvíli, kdy objeví stopy spiknutí stavějící královnu proti princezně Klie. Společně s rozpadem důvěry se městem navíc začne šířit tajemný mor požírající bez milosti životy lidí bez rozdílu. Spásný lék na tuto nemoc však může být zároveň též vražedným jedem.