Očkování pro a proti - Krbcová, Lenka (Internet Info, s. r. o., 2014)
Předkládáme vám zřejmě nejrozsáhlejší polemiku na téma očkování u nás. Vyvolali ji rodiče, kteří vakcínám nevěří nebo se o nich chtějí dozvědět víc, než prozrazuje oficiální propaganda. Rodiče, kteří očkování viní ze zdravotních problémů svých dětí, i ti, kteří shánějí informace preventivně, protože chtějí rozhodnout o tom, zda a proti čemu očkovat. Odpovědi na otázky laskavě poskytli lékařkaLUDMILA ELEKOVÁ, čím dál známější odpůrkyně očkování, a profesor ROMAN PRYMULA, který je již z titulu své funkce předsedy České vakcinologické společnosti naopak jeho zastánce. Právní dotazy zodpovídá ZUZANA CANDIGLIOTA z Ligy lidských práv. Připraveno redakcí serveru Vitalia.cz.