Smrt & potěšení - Kudělka, Albert (Pevnost (Epocha), 2008)
Detektiv Norman Applegate na pozadí kulis Prahy stověžaté nevyšetřuje jen sledování nevěrných manželek, či zaběhnutých psů. Jeho přítomnost je žádána hlavně v případě, kdy jsou zločiny okořeněné přítomností pohanských bůžků, prastarých démonů či jiných podivností. Fantastické, strašidelné povídky s detektivní zápletkou, kterým nechybí drsný humor ve stylu pražského Phila Marlowa.