Úkol pro spolehlivého kata : deset podivuhodných kriminálních příběhů - Cílek, Roman, 1937- (Původní česká detektivka, 2009)
Deset příběhů ze současnosti, které popisují souboj se zločinem. Příběhy jsou spojeny postavami poněkud svérázné čtveřice kamarádů.