Česko-čínský / čínsko-český malý slovník - kolektiv autorů TZ-one (TZ-one, 2014)
Tento Česko-čínský / čínsko-český malý slovník je praktická a jednoduchá pomůcka pro všechny začínající studenty, ale především pro turisty, kteří se potřebují dorozumět v nejběžnějších situacích. Slovník obsahuje cca 14.000 nejfrekventovanějších hesel.