Když chce žena zhubnout - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2013)
Další z autorčiných nenáročných knížek obsahuje převyprávění řady víceméně autentických příběhů, které se přihodily čtenářkám nejrůznějších ženských časopisů.