Když chci zabít manžela - Fuchsová, Irena (Albatros Media a.s., 2007)
Soubor povídek, jejichž námětem jsou nejrůznější podoby vztahu mezi mužem a ženou. Nenáročné, místy až anekdotické povídky, většinou s předvídatelnou pointou, psané ich formou. Vypravěčem jsou ženy i muži všeho věku. Vše se točí kolem motivu jak ho-ji sbalit, jak si ho-ji udržet, eventuálně jak se ho-jí zbavit.