Když je kolo v kufru - Fuchsová, Irena (Albatros Media a.s., 2009)
Kniha Když je kolo v kufru je opět plná povídek. O zbabělém hrdinovi, vynalézavé manželce, tyranském zahrádkáři, zneužívané holčičce… V knize Když je kolo v kufru jsou povídky o synovi, který se vrátil, o manželovi, který zahnul, o lásce bez šance, o zlé tchyni i ustarané mamince. Když je kolo v kufru je kniha, která s vámi bude ve zlém i v dobrém. Kniha Když je kolo v kufru je váš další kamarád, který vás nenechá nikdy ve štychu…