Když jsem potkal anděla - Fuchsová, Irena (Albatros Media a.s., 2008)
Kniha je plná povídek. O pedantovi, kterého vyléčila pastelka, o chytré kolii a ukradeném rotopedu, o archiváři s berlemi i o výletu do Moskvy, o lásce ke spisovateli, o zamilovaném vdovci i o vdovci, který se stal Mikulášem, o nešťastných i šťastných láskách. Bude vám s ní dobře, věřte mi!