Když se řekne Fuchsoviny II - Fuchsová, Irena (Albatros Media a.s., 2011)
Pro velký zájem čtenářů o knihu povídkových fejetonů, KDYŽ SE ŘEKNE FUCHSOVINY, vyšlo v květnu 2011 pokračování, KDYŽ SE ŘEKNE FUCHSOVINY II. Čekají na vás kapitoly, které už znáte, např. Lidé kolem mě. Činoherní klub. Dojíždění. Moje rodina. Lázně. A jsou zde i kapitoly nové, např. Spisovatelka a Kolínské divadlo. Při čtení této knihy budete opět překvapeni pestrostí, s jakou autorka popisuje naši každodennost, kterou všichni známe…