Lidé a psi: střet kultur - Donaldson, Jean, 1962- (Plot, 2011)
Kniha o soužití lidí a psů se snaží ukázat, že psi uvažují a vnímají svět jinak než lidé. Proto i úspěšný výcvik psa by měl respektovat tento poznatek.