Tahání na vodítku : jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit - Rugaas, Turid (Plot, 2012)
Publikace nabízí metodu, s jejíž pomocí lze odnaučit psa nežádoucímu chování: tahání na vodítku. Postup, který autorka navrhuje, je laskavý, založený na pozitivních podnětech a na porozumění tomu, proč psi za vodítko tahají. Příručka naučí, jak zvládnout "nezkrotné tahouny", vysvětlí, jak správně používat vodítka, obojky, postroje, co funguje a čemu se naopak vyhnout. Text doprovází černobílé fotografie.