Manuál začínajícího podnikatele - Kolektiv autorů - Podnikatel.cz, (Internet Info, s. r. o., 2014)
Začněte podnikat s jednoduchým průvodcem pro začínající podnikatele, který pro vás připravil odborný server Podnikatel.cz. Jednotlivé kapitoly jsou uspořádany za sebou tak, jak na sebe navazují fáze běžného podnikání. Texty obsahují odkazy na související obsah, který je dostupný přímo na serveru Podnikatel.cz.