Poutavé příběhy českých podnikatelů - Kolektiv autorů - Podnikatel.cz, (Internet Info, s. r. o., 2014)
Poutavé příběhy českých podnikatelů z různých tradičních i netradičních oborů. Jak začínali? Co je v jejich začátcích omezovalo? Proč opustili v některých případech vysoké pracovní posty a stres vyměnili za drobné podnikání? Publikace je sběrným materiálem, který vychází z populárního seriálu, který publikoval server Podnikatel.cz.