Muži : návod k použití : (od nácviku hygienických návyků po postelové bitvy) - Lette, Kathy, 1958- (Jota, 2014)
Autorka nabízí praktické rady („Když chce snídani do postele, řekněte mu, ať spí v kuchyni.“), nenapodobitelný a osobitý přístup k věčnému boji obou pohlaví („Je statisticky dokázáno, že sto procent rozvodů začíná sňatkem.“) a trefné postřehy týkající se silnějších protějšků („Všichni muži se považují za bohy. Jejich manželky jsou bohužel ateistky.“). Nakladatelská anotace. Kráceno.