Kulhavý bůh. - Thurnwald, Antonín, 1972- (Pevnost (Epocha), 2009)
Arthur Waldhorn žije zatraceně nebezpečně a dobrodružně. Věci má ale celkem pod kontrolou. Až jednoho dne zjistí, že ho chce někdo zavraždit a neváhá na to utratit nemalou částku a objednat špičkové nájemné vrahy. Čím více se Arthur snaží dopátrat pravdy, tím se počet jeho nepřátel zvyšuje a pro hlavního hrdinu to přestává vypadat dobře. Příjemné spojení moderní technologie a fantasy prvků v napínavém příběhu dobře funguje.