Intimní splynutí - Deida, David, 1958- (Synergie, 2014)
Kniha amerického duchovního učitele pro všechny ženy a muže, kteří milují splynutí těl, otvírání srdcí a osvícení myslí. Radí, jak udělat podstatný krok v intimních vztazích, nastavit tak nový styl, který půjde za hranice starých sexuálních rolí mužů a žen, jenž v moderních vztazích často brání vášnivému sexuálními prožitku a hlubokému a přirozenému odevzdání.