Společenstvo Pevnosti : nejlepší povídky z magazínu Pevnost z let 2002-2012 - Fajkus, Martin, 1970-; Němec, Tomáš, 1976- (Fantom Print, 2014)
V knize najdeme dvacet jedna fantasy povídek, které se objevily v časopise Pevnost v průběhu prvních jedenácti let od vzniku jeho existence.