České zpívající filmy - Rohál, Robert, 1959- (Petrklíč, 2010)
Kniha je věnována dvanácti českým filmovým muzikálům od Starců na chmelu pro Renčův muzikál Rebelové. Kromě základních informací o filmech obsahuje odkazy na režiséry a herce, kteří se na jejich vzniku podíleli.