Bulvár slunce : rekviem za mrtvého chlapce - Georgiev, Adam, 1980- (Petrklíč, 2009)
I zde vypovídá drsným, nevybíravým slovníkem a stylisticky rutinovanou formou o atmosféře pražských gayklubů, o přetrvávající touze po pevném svazku ve světě primitivních erotických kontaktů, ale silněji se projevuje určité rozčarování z kolotoče náhodných známostí, drog a ubíjejícího stereotypu. Útržkovitě načrtnuté osudy přátel prohlubují pocit osamění a beznaděje, promiskuitní známosti nenaplňují touhu po duchovním růstu a zakotvení, kterou autor hledá a nalézá u známé spisovatelky, jejíž korespondenci a názory do knížky zakomponoval. V rámci textu se také s odstupem času vrací ke svým dřívějším literárním a publicistickým počinům v různých odkazech, citacích a narážkách. Druhá prozaická knížka, představující autorovu hořkou zprávu o stavu světa dosvědčuje vliv poetiky W. Burroughse či Ladislava Klímy na jeho tvorbu, který otevřeně přiznává, ale jemuž ve svých textech vymezil pouze roli inspiračního impulsu.