Václav Havel - Heřman, Jiří (Petrklíč, 2011)
Vzpomínková kniha zachycuje životní dráhu Václava Havla od dětských let až po nejvyšší ústavní funkci prezidenta republiky krátkými výstižnými texty a velkým obrazovým doprovodem.Publikace obsahuje téměř všechny nejdůležitější etapy jehovývoje na více než stu dobových fotografií.Jde o unikátní časosběrný materiál, který každému připomenevelkou osobnost světového významu.