Dámské příběhy českého středověku - Krumlowský, Felix, 1945- (Petrklíč, 2004)
Autor znovu předkládá známé i méně známé příběhy a osvědčuje přitom i určité znalosti nových historiografických poznatků. Doplněno reprodukcemi dobových kreseb a ilustrací.