Ututlané dějiny, aneb, Záhady slavných postav naší historie - Krumlowský, Felix, 1945- (Petrklíč, 2008)
Známý popularizátor české historie předkládá životní příběhy dvou desítek významných postav českých dějin - od mýtického Přemysla Oráče až po Bedřich Smetanu.