Planeta samých chlapců : "ve světě holé spotřeby všeho a všech" - Georgiev, Adam, 1980- (Petrklíč, 2008)
Nekonvenční kniha volně vázaných próz mladého autora poskytuje otevřený a autentický pohled na vztahy, citové tápání a určitou společenskou izolaci homosexuálů v současném českém prostředí.