Adventní kletba, aneb, Tři zločiny, které rozřešil královský prokurátor Oldřich z Chlumu - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého, 2008)
Ve čtvrtém napínavém románu ze středověkých Čech vyšetřuje královský prokurátor tři případy na hradě Krašov.