Možná je všechno jinak - Kufa, David (E-knihy jedou, 2014)
Spisovatel Norbert prochází postupně dvěma nejdůležitějšími vztahy svého života a přitom se snaží nalézt nějaký smysl ve světě i lidech okolo sebe. Po cestě se v jakémsi magickém mezičase setkává a rozmlouvá nejen s významnými filosofy minulosti (Jean-Paul Sartre), ale také se svým alter egem – hlavním hrdinou jeho knihy. Poté, co po rozchodu upadne do hlubokých depresí nad absencí smyslu a marností lidské existence, vydá se na cestu do Indie, kde obrátí pozornost z vnějšího světa dovnitř sebe.