Žabák z Bali : erotické hříčky s překvapivým koncem nejen z Bali - Schmidtová, Šárka, 1956- (D-Consult v nakl. Deus, 2011)
Přímočaré povídky představují erotické fantazie Češky v exotickém prostředí indonéských ostrovů.