Když syn píše líp než máma - Fuchsová, Irena (Albatros Media a.s., 2011)
Kniha povídek KDYŽ SYN PÍŠE LÍP NEŽ MÁMA popisuje ženy a muže, malé i velké, dobré i zlé, šťastné i smutné, popisuje je ze všech stran, ve dne i v noci, v různých chvílích. Kniha KDYŽ SYN PÍŠE LÍP NEŽ MÁMA vám nabízí povídky dvou generací, lepšího syna a horší mámy.